Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш наставник на Славия отрязал ЦСКА 1948

21 септември 2023, 10:23 часа • 1526 прочитания

Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич е отказал да застане начело на ЦСКА 1948. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Сръбският специалист бе на трибуните на стадион „Александър Шаламанов“ при победата на „червените“ над „белите“ с 2:0 в края на месец август.

Загорчич чака оферта от чужбина

Сега става ясно, че преди дни хора от ръководството на ЦСКА 1948 са се свързали със Златомир Загорчич, за да разговарят за евентуалното му назначаване начело на отбора. 52-годишният сърбин обаче категорично е отхвърлил предложението на тима от Бистрица. Причината е, че той иска да изчака още малко, за да види дали няма да получи оферта от чужбина.

Златомир Загорчич

Бъдещето на Николай Панайотов е несигурно

Бъдещето на сегашния треньор на ЦСКА 1948 Николай Панайотов пък е доста несигурно. Възможно е той да бъде освободен от поста си още утре при лошо стечение на обстоятелствата. „Червените“ са домакин на лидера в класирането Черно море и евентуална загуба от варненци може да коства работата на треньора. В средата на август ЦСКА 1948 уволни друг млад специалист – Атанас Рибарски. Той бе освободен след поражението с 0:1 от новака Крумовград.

Преди време се заговори, че Загорчич може да поеме ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес