Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш наставник на "червените": Треньорите в ЦСКА не знаят кои играчи ще им се вземат

17 август 2023, 13:01 часа • 5413 прочитания

Бившият наставник на ЦСКА Александър Станков, който е заставал три пъти начело на "червените", е категоричен, че треньорите в клуба нямат представа какви играчи ще им бъдат привлечени. Той смята, че в последните години треньорите в ЦСКА никога не са отговаряли за селекцията, но и никой не казва кой носи отговорност за нея.

Кой прави селекцията в ЦСКА?

Темата за селекцията в ЦСКА се повдигна, след като новите попълнения разочароваха в първите си дни на "Армията". Клубът записа серия от негативни резултати, а голяма част от феновете искат да знаят кой е отговорен за съставянето на селекцията, тъй като очевидно тя не е в ръцете на треньора.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Бушонът "Ел Маестро" ще изгори, но кучето е заровено другаде

Александър Станков

Треньорите не отговарят за селекцията в ЦСКА

"ЦСКА има нужда от тотален рестарт на всички нива. В клуба има размити длъжности, няма точна яснота кой за какво е профилиран точно и за какво отговаря. Казал съм мнението си и където трябва. Кой примерно отговаря за селекцията, за да му се търси отговорност на него? Там треньорите не отговарят за селекцията", каза Станков в интервю пред Sportlive.bg.

"Хубаво, но кой е човекът (за селекцията). Така всеки може да си измие ръцете с треньора, което е най-лесната работа. Наскоро някой беше казал, че не знае за селекцията. Ел Маестро също беше обявил, че не знае кои футболисти ще се вземат", добави още Станков. И продължи с моделите на управление във футбола и кой е приложим за ЦСКА (подробности в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес