Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш национал: В БФС живеят в собствен свят – на непобедими и безгрешни

19 ноември 2023, 13:16 часа • 3652 прочитания

Бившият национал на България и четирикратен шампион на Първа лига с Лудогорец Михаил Александров взе отношение по темата с БФС и кървавия протест срещу управлението на централата. Полузащитникът говори пред колегите от bTV като изрази надеждата си, че президентът на футболния съюз Борислав Михайлов ще се „вразуми и ще си тръгне с чест“.

Михаил Александров допълни, че очаква Борислав Михайлов да си подаде оставката на предстоящия Изпълком на БФС. Той сподели, че според него Димитър Бербатов няма да е единствения кандидат на Конгреса, който евентуално ще се проведе през 2024 година. Бившият национал допълни, че във футболния съюз хората „живеят в собствен свят – на непобедими и безгрешни“.

Александров разкритикува сериозно БФС

Михаил Александров

На Изпълкома на БФС очаквам Борислав Михайлов да си подаде оставката. Освен Димитър Бербатов, очаквам да има и други кандидати за поста, които са близки до Михайлов. Ще използвам метафора – футболът е като стълбичка – някой се изкачва по-бързо, друг по-бавно, друг стои на едно място. Ние не сме на стълбата въобще, паднали сме! Единственият начин е сериозен рестарт на всичко“.

„Да, бяхме на върха на стълбичката. С много работа това свободно падане трябва да спре. Другите вървят нагоре, ние падаме. Всеки ден е важен. Народът ясно показа, че няма да търпи своеволията на това ръководство на БФС. Дано Борислав Михайлов се вразуми и да си тръгне с чест“.

Протест срещу БФС

„Младите не знаят кои са Михайлов, Лечков и Костадинов като футболисти, знаят ги като управници и не ги помнят с добро. Думата „препоръка“ е много удобна. Всичко стана с помощта на БФС. Това вече е вън от съмнение. Несериозно е господата от БФС да се опитват винаги да минат между капките. УЕФА не е инициатор на тази кореспонденция. Сигурен съм. Хората в БФС живеят в собствен свят – на непобедими и безгрешни“, каза бившият национал.

ОЩЕ: Весела Лечева пред Actualno: Тези, които ни накараха да се гордеем, ще останат в историята като слаби ръководители (ВИДЕО)

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес