Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Берое се озъби на ЦСКА: Забравете за Христов

10 февруари 2014, 14:27 часа • 9595 прочитания

Берое излезе с поредна, вероятно последна декларация по случая "Венци Христов в ЦСКА". "Заралии" съобщават, че трансферът е затворена страница и ще си търсят 30 000 лева неустойка от ЦСКА. Днес се появи информация, че от Борисовата градина ще пробват да вземат Христов под наем. Старозагорци обаче едва ли са склонни на нови преговори, след като бяха излъгани на два пъти от Александър Томов. Ето я позицията на Берое:

Ръководството на ПФК „Берое“ се обръща към всички, които продължават да спекулират с евентуален трансфер на футболиста Венцислав Христов в ЦСКА с напомняне, че преди 5 дни клубът официално обяви позицията си по казуса и към днешна дата тя остава непроменена.

Заявяваме категорично, че „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД не изпълни своите ангажименти към “Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД, както бе записано в договорa между страните. Съгласно клаузите на договора “Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД дължи неустойка в размер на 30 000 лв. и ние смятаме да защитим правата си.

Уточняваме, че нови преговори не са водени и за нас този трансфер е затворена страница!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес