Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Берое разкарва сина на Малина, той се закани да разкаже „много истини“

02 август 2023, 11:21 часа • 9884 прочитания

Берое ще се раздели с един от основните си футболисти и капитан на отбора – Симеон Мечев. Това разкри самият той пред колегите от „Блиц“. Синът на фолкпевицата Малина не попада в плановете на новия треньор на заралии Густаво Араголаса и поради тази причина двете страни ще се разделят по взаимно съгласие.

Симеон Мечев е основен играч на Берое

Мечев пристигна в Берое през лятото на 2021 година като свободен агент, след като договорът му с Етър Велико Търново изтече. Той бързо се превърна в един от основните футболисти на старозагорци и помогна на отбора за запази елитния си статут през миналия сезон.

Тогава той изигра общо 34 мача за заралии във всички турнири, в които реализира три попадения и направи 4 асистенции. През настоящата кампания Мечев се отчете с едно голово подавания в три срещи.

Берое

Мечев е бесен на решението на Берое

Самият Мечев е доста разочарован от решението на Берое да го разкара. Той се закани, че ще разкаже „много истини“ за клуба и престоя си в Стара Загора.

„Напускам. В момента се оформя документално раздялата ми с един клуб, който винаги ще е в сърцето ми. Това е отбор, за който съм се раздавал винаги на терена. Имам обаче да разказвам много истини. Ще ги чуете съвсем скоро“, каза 33-годишният полузащитник пред „Блиц“.

Вчера пък от Берое обявиха, че ще окажат финансова подкрепа на нарязаното с макетен нож момиче от Стара Загора.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес