Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Берое пусна първите фланелки за благотворителния търг в подкрепа на Петър Хубчев

20 ноември 2023, 16:39 часа • 1195 прочитания

Берое пусна в продажба днес първите фланелки за благотворителния търг в подкрепа на Петър Хубчев. На официалната си страница във Фейсбук заралии публикуваха снимки на фланелките на бивши и настоящи футболисти, за които феновете ще могат да наддават. Както е известно, преди два месеца стана ясно, че бившият наставник на старозагорци, Левски и националния отбор се бори с левкемия.

Фенка на Берое предостави фланелки от личната си колекция

Първата партида фланелки е предоставена от привърженичката на Берое Елена Янкова, която е готова да се раздели с част от колекцията си, за да помогне на Хубчев и семейството му. Началната цена на всеки екип е 100 лева, а стъпката за наддаване е минимум 20. Търгът ще продължи до 26 ноември, а на 27-ми ще бъдат пуснати още фланелки и артикули на отбора.

ПФК Берое стартира търг в помощ на един от най-успешните треньори на тима – Петър Хубчев. Сърцатата фенка на нашия отбор...

Posted by PFC Beroe Stara Zagora on Monday, November 20, 2023

ОЩЕ: Фондация "Стилиян Петров" събра над 23 хиляди лева от търга в подкрепа на Петър Хубчев

Берое пуска и други фланелки

От Берое също така съобщиха, че всеки, който иска да подкрепи Хубчев в битката му с коварната болест може да си закупи бяла фланелка с надпис „В подкрепа на Петър Хубчев“. Цената ѝ е 35 лева. Всички събрани средства ще бъдат преведени на семейството на бившия футболист, за да помогнат за лечението му.

След последния кръг на Първа лига Берое отнесе сериозна глоба, както и още 10 тима от елита.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес