Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Берое отказва да пусне голмайстора си в Левски

19 декември 2023, 14:34 часа • 4402 прочитания

Ръководството на Берое категорично отказва да пусне голмайстора на тима Вини Трибуле в Левски. Това стана ясно от изказване на собственика на старозагорци Ернан Банато пред колегите от „Дспорт“. В него бизнесменът споделя, че нападателят ще остане при заралии докато има действащ договор с клуба.

Договорът на Вини Трибуле с Берое изтича

Вини Трибуле

Както е известно, контрактът на Вини Трибуле с Берое изтича след края на сезона. Шефовете на старозагорския тим на няколко пъти опитаха да го склонят да преподпише, но той категорично отказва. В началото на октомври се заговори, че камерунецът отказва да остане при заралии, тъй като се е договорил с Левски да премине там от началото на новата година.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Ще повлияе ли европоходът на Лудогорец на битката за титлата?

Берое няма толкова лесно да пусне Трибуле

Ернан Банато

Това обаче може и да не се случи, поне, ако Левски не извади трансферна сума за Трибуле. Причината е, че Ернан Банато е твърд в решението си нападателят да изпълни докрай договора си с клуба от Стара Загора.

„Истината е, че предлагаме различни възможности пред Вини Трибуле, за да решим казуса с него. Търсим различни варианти за подновяването на неговия договор, но за съжаление той и неговият агент отказват всички предложения. Имаше и оферта от друг клуб, която я поставихме на масата за обсъждане, но те я отхвърлиха и нея. В крайна сметка ние няма да се лишим от него и ще го използваме. Той ще играе за Берое, докато има договор с клуба“, каза собственикът на Берое.

Междувременно наскоро се заговори, че Левски проявява интерес и към друг нападател на Берое.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес