Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бербатов неочаквано бе изваден от състава на "Фулъм"

21 декември 2013, 19:03 часа • 19256 прочитания

Димитър Бербатов мистериозно остана извън групата на Фулъм за днешния мач с Манчестър Сити. Срещата започна в 17:00 часа, а българският нападател не бе нито в титулярния състав, нито на резервната скамейка, съобщава БТВ.

Засега причината за отсъствието му не е ясна и не се знае дали той има някакъв здравословен проблем. Това е и най-логичното с оглед силното му представяне в последните мачове, което дори го изведе до наградата футболист на кръга след победата над Астън Вила.

В свое интервю днес мениджърът на лондончани Рене Мюленстийн днес заяви, че иска да задържи нападателя и след зимата и това подбужда въпроса дали той сам не е решил да извади Бербатов от групата с оглед на вероятното желание на футболиста да напусне. Не е тайна, че двамата не бяха в най-добри отношения по време на престоя на Бербатов в Манчестър Юнайтед и редица информации сочеха, че именно холандецът е бил в основата на това голмайсторът на Висшата лига за сезон 2010/2011 често да остава на резервната скамейка в състава на Алекс Фъргюсън.

Засега обаче всичко остава в сферата на догадките и предстои да разберем каква точно е ситуацията около Бербатов, дали е контузен, или пък мениджърът е преценил, че има нещо извън футбола, заради което да го извади от състава.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес