Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Авторът на шедьовъра Лима показа самочувствие: Имам и други красиви голове (ВИДЕО)

04 март 2024, 19:47 часа • 1554 прочитания

Авторът на шедьовъра за Левски при успеха над Хебър Пазарджик - Фабио Лима, демонстрира самочувствие в интервюто си след двубоя. Бразилецът, който бе избран за "Играч на мача", разкри, че има и други подобни попадения. Фланговият състезател завърши на чист български с фразата: "Само Левски!".

Благодарности към Господ и разговор на почивката

"Благодаря на Господ за това, което се случи днес. За възможността, която се отдаде. Работихме здраво през седмицата - разузнахме много добре противника и накрая ни се получи. В началото се затруднихме заради лошия терен, а топката вървеше бързо. Имаше какво да си кажем на почивката. След това бяхме добре адаптирани", заяви Лима след победата на Левски над Хебър .

ВАР-ът на Actualno

“Само Левски!" на чист български от бразилеца

"Атакувахме само през едната посока след почивката. Концентрирахме се върху това, за което се бяхме подготвяли, и се получи. Това ли беше най-красивият ми гол? Имал съм и други подобни. Продължаваме да работим здраво, дано феновете измислят някоя песен за мен. Работя по българския, “Само Левски!", завърши на български новото зимно попълнение.

ОЩЕ: Марин Петков: Брат ми рита по-добре от мен, но главите на противниците си

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес