Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

АНКЕТА: Кой е виновен за кризата в националния отбор по футбол?

20 октомври 2023, 17:53 часа • 2824 прочитания

Българският национален отбор по футбол се намира в сериозна криза, която за пореден път ще остави страната ни извън участие в голям международен форум. "Лъвовете" се намират на последно място в квалификациите за Евро 2024 и ще пропуснат финалите след година.

Борислав Михайлов ли докара националния отбор до това дередже?

Последното участие на България на голям форум бе на Евро 2004. Оттогава родните национали все не успяват да се класират на световно или европейско първенство. Тази близо 20-годишна "суша" съвпада и с управлението на Българския футболен съюз от Борислав Михайлов.

Борислав Михайлов

Вината на селекционера Младен Кръстаич

Загубите от Литва и Албания в последните дни повдигнаха отново логичния въпрос - кой е виновникът за несполуките на националния отбор? Един от "заподозряните" е селекционерът Младен Кръстаич, за когото БФС тепърва ще трябва да решава дали да го отстрани от поста.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Втората цедка на Кръстаич и БФС

Младен Кръстаич

Отговорността на играчите

Ръководството БФС, и в частност Борислав Михайлов, също търпят сериозни критики за слабото представяне на националния отбор и на българския футбол като цяло. Играчите в националния пък също носят отговорност за слабите резултати на отбора.

Кой обаче има най-голяма вина за кризата в националния отбор: 

  • Играчите
  • Младен Кръстаич
  • БФС 
  • Друг 

Гласувайте в ТАЗИ АНКЕТА!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес