Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

АНКЕТА: Кой е основният виновник за кризата в ЦСКА?

07 август 2023, 17:39 часа • 11356 прочитания

Българският футболен гранд ЦСКА се намира в криза - и това е факт, който не може да бъде отречен и от ръководството на "Армията". Столичният тим, който остана на една точка от титлата на България през миналия сезон, е буквално неузнаваем от началото на новата кампания.

Каква е причината за кризата в ЦСКА

Сезонът за ЦСКА започна под ръководството на Саша Илич, който записа равенство срещу Хебър (0:0) като гост, победа над Крумовград (1:0) като домакин и загуба от Сепси (0:2) като домакин. След това ръководството на "червените" взе решение да го уволни - ход, който срещна разнопосочни реакции от страна на феновете.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА се управлява като държавата - на ротационен принцип!

ЦСКА

Сбърка ли ръководството на ЦСКА с треньорската смяна?

В крайна сметка начело на ЦСКА се завърна Нестор Ел Местро - още едно противоречиво решение, за което клубът отнесе не малко критики. Сръбският специалист започна с тежка загуба от Сепси с 0:4 като гост и равенство срещу Славия 1:1 като домакин.

Критики заваляха и към Ел Маестро, както и към ръководството, че го е назначило на мястото на Илич. Феновете не спестиха нищо и на играчите, като ги обвиниха, че не се раздават за отбора. Показателен бе краят на мача срещу Сепси, когато ЦСКА буквално спря да играе и допусна две късни попадения.

С оглед на събитията на "Армията" Ви питаме - кой е основният виновник за кризата в ЦСКА?

  • Играчите на ЦСКА
  • Ръководството на ЦСКА
  • Саша Илич
  • Нестор Ел Маестро

Гласувайте в тази АНКЕТА!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес