Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ангел Петричев: В Лудогорец умеем бързо да се справяме с кризите

17 декември 2023, 14:08 часа • 1258 прочитания

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев определи 2023 година като "турбулентна" и "двулика" за българския шампион. Той отличи спечелената 12-а поредна титла на България, както и завоюваната Купа на България, като припомни и победите над отбори като Аякс и Фенербахче.

Равносметката на Лудогорец за 2023 година

За Лудогорец остава съжалението, че не успя да влезе в групите на Шампионска лига, а освен това пропусна и Лига Европа, но пък съумя да излезе от групата си в Лигата на конференциите. Петричев заяви, че Лудогорец се отличава с това, че умее бързо да излиза от кризите.

ОЩЕ: Лудогорец мисли за подсилване в почти всички фази на играта

Ангел Петричев

Турбулентна и двулика година за "орлите"

"Беше доста турбулентна година и двулика по отношение на нашето представяне в европейските клубни турнири. Понесохме и доста критики, къде заслужени, къде не. Спечелихме титлата и купата, класирахме се за Лигата на конференциите, победихме Аякс и Фенербахче, направихме вълнуващи мачове.

В Лудогорец умеем бързо да се справяме с кризите, което е добра отличителна черта на един опитен клуб. Тази година бяхме под доста сериозно напрежение и бяхме колебливи. Не допуснахме срив с последствия за клуба", заяви Ангел Петричев в предаването "Арена спорт" по БНТ.

Какво каза Петричев за трансферите и конкуренцията на Лудогорец, четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес