Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ангел Петричев: Ивайло Петев носи ДНК-то на Лудогорец (ВИДЕО)

09 март 2023, 15:05 часа • 1980 прочитания

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев официално представи новия наставник на "орлите" Ивайло Петев, който се завръща в Разград 12 години след първия си престой. Петричев каза, че Петев носи ДНК-то на Лудогорец и се завръща у дома.

"Имам удоволствието да представя Ивайло Петев. Развълнувам съм, защото преди 12 години ни се срещнаха пътищата в Лудогорец и тогава заедно с него и с другите колеги, с които започнахме в началото, заедно с помощта на Кирил и Георги Домусчиеви, ние започнахме тухла по тухла да градим този клуб", започна Петричев.

"Всеки, който чуе името на Лудогорец по цял свят, го споменава с огромно уважение. С Ивайло Петев сме минали през много изпитания и сме спечелили много битки. Пътищата ни се разделиха в даден момент по неписаните футболните закони, но тази раздяла беше само географска", добави още той.

Ивайло Петев и Ангел Петричев

"Ивайло Петев носи ДНК-то на Лудогорец в сърцето си и се завръща в дома си. По тази причина всички в клуба сме изключително щастливи. Ивайло Петев трябваше да вземе много бързо това решение и да се завърне в Лудогорец. Той много бързо реагира на нашето предложение и до 2 часа беше в Разград.

Има една приказка, че приятел в нужда се познава. Това, което знам е, че през последните 10 години Петев не е завършил училището на Хари Потър, а е бил треньор, и знаем, че това, което искаме да се случи, няма да стане за два или три дни. Петев има знанието, опита и обичта да направи всичко, което искаме да се случи", заяви още Петричев.

А ето какво каза Ивайло Петев при представянето си в Лудогорец (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес