Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Томаш с пламенна реч преди победата на ЦСКА над Локомотив София (ВИДЕО)

18 септември 2024, 10:32 часа • 482 прочитания

ЦСКА най-накрая записа победа в Първа лига, след като онзи ден се наложи над Локомотив София с класическото 3:0 като гост. „Червените“ изиграха много силен мач и заслужено се поздравиха с успеха, който бе първи за Александър Томаш начело на столичния гранд.

Томаш надъхва здраво футболистите си

Днес от ЦСКА качиха видео „Играч на фокус“, в което се обръща внимание на нападателя Годуин Коялипу и неговото представяне срещу Локомотив София. На видеото се вижда и част от пламенната реч на Александър Томаш преди първия съдийски сигнал на двубоя. В нея младият специалист обяснява на играчите си какво трябва да направят, за да зарадват публиката на „армейците“, която се завърна на трибуните.

🎯Играч на фокус 🔥Годуин Коялипу срещу Локомотив София

Posted by CSKA Sofia FC on Tuesday, September 17, 2024

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

„Да покажем, че и тук има семейство“

„Ние нямаме друга алтернатива освен да им дадем тази надежда. Заради вас, заради нас. Да покажем, че и тук има семейство. Че и тук има футболисти, които са готови да им дадат тази надежда. Ще страдаме, ще имаме тежки моменти, но тогава колегата ще ви помогне. Аз ще съм готов да помогна на колегата. Всеки един трябва да подчини себе си, собственото си его – в името на това семейство“, каза Томаш.

Вчера пък олимпийският шампион на България Карлос Насар коментира любимия си тим и заяви, че Томаш може да изведе ЦСКА до титлата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес