Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Томаш: Още като излезем на стадиона трябва да сме с ореол на победител

27 септември 2024, 11:49 часа • 352 прочитания

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш говори пред медиите преди предстоящото дерби с Черно море от десетия кръг на Първа лига. Специалистът сподели, че неговият отбор трябва да бъде с ореол на победител още в момента, в който стъпи на стадиона.

Томаш за пореден път заяви, че на него и щаба му им е необходимо време, за да прокарат идеите си, но такова няма. Затова и трябва да се гони задължителна победа във всеки мач и по този начин да се повиши самочувствието на играчите.

„Ние играем срещу себе си“

Локомотив София ЦСКА Матиас Фаетон

„Трябва ни време, но ние нямаме. Разполагам с прекрасни хора, добри футболисти. За мен най-важното е да създадем семейство. Неминуемо ни трябва време. Целта на всеки в ЦСКА е ясна. Всеки мач те интересува само победата и нищо друго. Ние играем срещу себе си. Защото не си спомням коя тренировка питах колко са играли срещу ЦСКА. Защото аз съм го правил. Знам каква е нагласата на противника срещу ЦСКА“.

„Силата на ЦСКА е футбол. Като кажеш „ЦСКА“ усещат силата. Всеки противник показва нужното уважение, давайки максимума от възможностите си, даже и отгоре. Ние трябва да преборим себе си във всеки един мач и да гоним единствено победата. Да, понякога може да не се случи, но това е целта. Още като влезем на стадиона да сме с ореол на победител“.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега г-н Сираков? (ВИДЕО)

„Където и да играем – домакинстваме. Няма как да те стряска нещо, което обичаш. Като имаш отговорност – това е привилегия. Имаше въпрос, че съм излязъл от зоната си на комфорт. Аз съм си вкъщи. Благодарение на екипа си, аз съм тук. Искам спортно-технически да създадем семейство, трябва и в клуба да създадем. Радвам се, че запалваме „червената“ общност“, каза Томаш.

По-рано днес стана ясно, че строежът на "Армията" започва, след като десетки камиони влязоха на терен.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес