Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алекс Колев разкри трансферната сума, за която Левски е опитал да го купи

08 март 2024, 10:25 часа • 3246 прочитания

Нападателят на Крумовград Александър Колев разкри детайли около интереса на Левски към него през зимния трансферен прозорец. 31-годишният национал на България сподели и офертата, която е пристигнала от "Герена" за него.

Левски предложил 50 000 евро за Алекс Колев

От Левски са предложили на Крумовград трансферна сума в размер на 50 000 евро. Това предложение обаче не е удовлетворило ръководството на новака в Първа лига, което отхвърли офертата. Колев не знае дали е имало последващи разговори между клубовете.

Крумовград отказа офертата на "сините"

"Ще кажа това, което аз знам. Левски са предложили трансферна сума, с която нашето ръководство не е било съгласно. Доколкото знам трансферната сума е била 50 000 евро, но нашето ръководство отказва", каза Колев пред Gong.bg.

Александър Колев

От Левски не са се обаждали на Колев

"Оттам насетне не знам какво е станало, дали е имало втори или трети разговори. Бях запознат за интереса от Левски и то впоследствие. До мен не е достигало нищо конкретно. Никой не ми се е обаждал. До развитие не се е стигнало, а по какви причини не мога да кажа", добави още той.

"Може да е имало втори и трети разговори, за които да не знам. Всеки си има някакви цели. За Левски може би това е бил максимумът, който в този момент са могли да дадат. От тази гледна точка не мога да коментирам. Не съм запознат със случая", сподели Колев, който е юноша на Левски.

ОЩЕ: Отива ли Андриан Краев в Русия: Агентът на футболиста на Левски проговори

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес