Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Акрапович ще поеме ЦСКА, но влезе в задочен спор с Крушарски

09 ноември 2020, 17:43 часа • 3575 прочитания

Наставникът Бруно Акрапович вече на няколко пъти потвърди пред различни български медии, че наистина има договорка с ЦСКА и ще поеме отбора.

Доскорошният наставник на Локомотив (Пловдив) дори вече назова целите пред "армейския" клуб. Те остават непроменени и високи - шампионска титла.

След като стана ясно, че той ще поеме "червените", започна да се спекулира, че ще доведе със себе си Анте Аралица, с когото работи заедно в пловдивския тим и който бе водеща фигура на "смърфовете". Бруно обаче призна, че няма да има подобен ход.„

Той влезе и в задочен спор със собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.Знаех от две седмици, че Акрапович преговаря с ЦСКА. Нищо не е ставало зад гърба ми. Пожелавам му попътен вятър, да класира ЦСКА в следващия етап на Лига Европа и да ги направи шампиони" - сподели Крушарски пред "dsport". Ето пълното му интервю.

Думите му обаче бяха отречени от Акрапович.

Няма как Крушарски да знае това от две седмици, че ще поема ЦСКА. В четвъртък имах първи контакт с господин Ганчев. Може само да е предполагал, заяви той.

Вижте пълното му изказване в SportLive.bg.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес