Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Акциите на "Левски" вече са в Павел Колев, призна Сашо Диков

13 май 2020, 12:50 часа • 10846 прочитания

"Стана това, което беше обещал Павел Колев. Прие документите и ги прибра в касата. Подробности ще съобщи след това самият той. Не знам дали може насила да се прехвърли собствеността, защото не съм специалист.

Питайте Павел Колев за останалото. Моята роля в тази работа на този етап приключва. Ако има допълнително, което мога да направя за спасяването на "Левски" съм готов", каза пред медиите преносителят на акциите Сашо Диков и посочи, че не вижда нито шега, нито бъзик.

"Това е провокация, която Борисов си е заслужил. Това го направи Божков двойно - първо с прехвърлянето на акциите, второ с избора на преносител.

Това за мен е двойна провокация от страна на Божков заради искането на Борисов да се уреди първо собствеността, преди да помогне държавата на клуба.

Сега топката е в него и няма мърдане - всичко, което ще се случи с клуба сега зависи от него", заяви Сашо Диков.

Акциите към момента са желани единствено от Константин Папазов. Събитията в Левски са динамични и се променят всяка минута.

До тази ситуация се стигна след като по-рано днес Диков направи опит да предаде джиросаните акции на премиера. Спортният министър Красен Кралев и началникът на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова отказаха да ги приемат с аргумента, че Борисов в ролята си на министър-председател не може да бъде собственик на акциите.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес