Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Aгентът на Ивайло Чочев: В Палермо е имало човек, който се е представил за мен

14 юли 2014, 11:38 часа • 14370 прочитания

Мениджърът на продадения на Палермо Ивайло Чочев Петьо Костадинов разкри, че върху него и клиента му е бил упражняван натиск, за да стане сделката на всяка цена. Агентът направи и сензационно изявление, че при преговорите в София вместо него на срещата с италианците друг човек се е представял за агент на халфа.

„Директорът на Палермо, с когото преговаряхме, остана изненадан като ме видя. Причината е, че в София е имало човек, представен за мен. Ивайло е свидетел на всичко, което се случи в Сицилия, бе през цялото време до мен. Нашенец му е обяснил, че за сумата „X" ще подпише, а за „Х+1" ще преплува дори до там. Искам да кажа, че реализирахме три пъти това, което се е обсъждало. Постигнахме това, което един национален състезател на България заслужава" - заяви Костадинов пред Канал 3. Той допълни, че е осъзнавал значимостта на трансфера заради финансовото бъдеще на „армейците".

„Имаше хора, които се опитваха отвсякъде да влязат в сделката. Беше много трудно на мен и Емил Димитров да удържим натиска, особено когато „Екип" публикува информацията за Монако. Дори ще ви разкрия, че по зао-биколни пътища се опитаха го отвлекат" - заяви мениджърът. После той индиректно атакува главния акционер на ЦСКА Сашо Томов.

„Нека всеки си гледа своите задачи. Аз не съм професор по дългове. Никой не ми е съдружник или управител на фирмата, за да ми нарежда аз какво да правя", обясни Костадинов. „В Палермо преговарях сам, седях срещу двама и трима. Не знам кой е този човек Джан-лука, не от моето село Софрониево или Трънчовица. За първи път чувам името му. Не знам и какъв е бил този италианец, който е искал комисиона, за да затвори сделката, не го познавам, не съм го виждал и него. Струва ми се обаче, че някой ще плати за реконструкцията на старинна църква в моето село" - закани се импресариото.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес