Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Везенков напът за Сакраменто: Предстои ми ново изпитание

04 юли 2023, 13:26 часа • 973 прочитания

Суперзвездата на българския баскетбол Александър Везенков замина днес за Сакраменто, където утре ще се присъедини към тима на Кингс. Както е известно родното крило ще играе в НБА, след като „кралете“ му предложиха тригодишен договор и той прие да опита късмета си в Лигата на извънземните.

Посещението на Везенков в САЩ

Везенков заяви, че в първите дни му е било тежко, тъй като е трябвало да се раздели с бившия си клуб Олимпиакос. Той обаче е категоричен, че е доволен от решението си и сега му предстои ново изпитание и нови преживявания зад Океана. Той допълни, че посещението му в САЩ не е официално и ще бъде за кратко – той ще се види с новите си съотборници и ръководството на Сакраменто Кингс.

Нови преживявания

„Първите два дни бяха малко по-тежки, но вече гледам напред. Когато отиваш към неизвестното, със сигурност има нещо различно като чувство. Трябва да се напаснеш. Там всичко е по-голямо - залата, летищата, това е Америка. Това отиване ще е за малко и не е официално, но се радвам. Ще видя новите ми съотборници, ще видя и ръководството, с което вече сме се запознали и сме говори. Това е едно ново изпитание, ново преживяване.

Вчера пък българската звезда изгледа на живо контролата между Ботев Враца и кипърския АПОЕЛ Никозия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес