Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пенсионира ли се Леброн Джеймс: Кралят със загадъчен отговор (ВИДЕО)

23 май 2023, 11:23 часа • 2701 прочитания

Звездата на световния баскетбол ЛеБрон Джеймс не е сигурен дали ще продължи кариерата си през следващия сезон. Кралят вкара 40 точки за Лос Анджелис Лейкърс, но това не бе достатъчно на "езерняците", за да избегнат загуба от Денвър Нъгетс със 111:113 и поражение с 0:4 във финала в Западната конференция. Той има договор за още две години с Лейкърс, като след края на сезон 2023/24 може да го прекрати по собствено желание. 

"Ще видим какво ще се случи в бъдеще. Не знам, не знам. Има много неща, върху които да помисля. Лично за мен трябва да си отговоря на въпроса дали искам да продължа с баскетбола", каза Джеймс пред репортери. ОЩЕ: Скандал: Бивш боец от UFC обвини ЛеБрон Джеймс, че взима забранени вещества (ВИДЕО)

"Всичко зависи от това да съм здрав и да имам изчистено съзнание. Но да бъда непрекъснато на терена, в съблекалнята или на път е голямо предизвикателство. Последният сезон бе много тежък за мен и за целия отбор. Само ние в тима знаем какво ни беше след старта на сезона (2 победи и 10 загуби), но това беше едно забавно пътешествие. Не бих нарекъл обаче сезона успешен, защото на този етап от моята кариера аз играя единствено, за да спечеля титлата.

Никой не признава това, че съм играл във финал на конференцията. Играл съм в достатъчно много финали, но не е забавно, когато не участвам в тях", каза още лидерът във вечната класация по отбелязани точки в историята на Националната баскетболна асоциация. Все пак надеждата за феновете му е, че той неведнъж е изразявал силно желание да играе в Лигата с Брони - неговият най-голям син, който ще бъде в драфта през 2024 година. ОЩЕ: Живей за мига: Кой е човекът, който не засне рекорда на ЛеБрон (СНИМКА)

 

 

 

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес