Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кошмар: Синът на ЛеБрон Джеймс получи сърдечен арест по време на тренировка

26 юли 2023, 13:10 часа • 1433 прочитания

Синът на суперзвездата от НБА ЛеБрон Джеймс – Брони, е получил сърдечен арест. Това съобщиха медиите в Щатите. Според информациите 18-годишният баскетболист е получил сърдечния арест по време на тренировка с тима на университета на Южна Калифорния, където учи.

Колабирал е на паркета

Брони Джеймс е колабирал на паркета по време на заниманието като е бил спасен единствено от бързата намеса на медицинския екип на университета. Той веднага е бил откаран в близка болница, където е вкаран с интензивното отделение. В момента той вече е в стабилно състояние и е извън реанимация.

BREAKING: Bronny James is in a STABLE condition and no longer in ICU after suffering a cardiac arrest during USC practice. Big prayers up for the James family 🙏

Posted by Basketball Forever on Tuesday, July 25, 2023

Пълна конфиденциалност

Семейството на ЛеБрон и Савана Джеймс помоли медиите и журналистите да уважават личното пространство на фамилията и споделиха, че за момента няма да дават повече информация около здравословното състояние на най-големия им син. Те разкриха, че когато има нещо официално то ще бъде споделено пред медиите.

ОЩЕ: Вижте какво направи ЛеБрон Джеймс с корема на бременната Риана (ВИДЕО).

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес