Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Експлозия в семейната пекарна на подпредседателя на ВМРО-ДПМНЕ

21 юни 2020, 12:45 часа • 2686 прочитания

Подпредседателят на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисайловски обяви във Facebook, че тази сутрин около 03:00 ч. сутринта в Скопие е хвърлено взривно устройство в пекарна, която семейството му държи от десетилетия. Експлозията е причинила материални щети, съобщава МИА, цитирана от БГНЕС.

„Слава Богу, че няма човешки жертви и никой не е ранен. Пироманската традиция продължава по своеобразен начин, след като в дома ми по време на изборите през 2017 г. бе предизвикан пожар. Съобщението, което ми изпратиха преди началото на кампанията, говори за мотива, но отговорът ми е, че няма да ме разколебаете, нито ще ме изплашите! Македония е моят дом и аз не се отказвам от него и от намерението да променя нещата“, се казва в публикацията на Мисайловски.

От македонското МВР потвърдиха, че днес в 03:40 е съобщено за дим от пекарна, собственост на B.M. (62), последвал взрив. „След пристигането на полицаите на местопроизшествието, беше забелязано, че входната врата е напълно отстранена и са нанесени материални щети, така че има основателно подозрение, че става дума за импровизирано взривно устройство. Никой не е пострадал. Случаят се изяснява“, съобщават още от полицията.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес