Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш израелски премиер: Да плачат майките на терористите, не нашите

20 октомври 2023, 13:57 часа • 2043 прочитания

Нека плачат хиляда майки на терористи от другата страна и нито една майка повече от нашата страна. Това написа в Twitter Нафтали Бенет, премиер на Израел в периода 2021 г. - 2022 г. по повод бушуващата почти две седмици война в Близкия изток. 

Той приветства хода на израелските отбранителни сили да стрелят в голям мащаб срещу „Хамас“, за да проправят път. ОЩЕ: Израелската армия удари по над 100 цели на Хамас, включително подземен тунел

„Врагът ни изненада и избра времето си. Сега не е нужно да работим според неговия график. Нека тези терористи изсъхнат и изгният в очакване, в несигурност, под бремето на руините, които те сами нанесоха“, призовава бившият израелски премиер. ОЩЕ: Бебе в руините на Газа: Изкуствен интелект лъже в полза на "Хамас" (СНИМКИ)

Според него Израел има огромно въздушно и артилерийско предимство и врагът се крие в дупки и тунели.

"Знам, че всеки иска незабавен достъп, но нашата работа е да действаме правилно, а не според това, което е популярно“, пише Бенет и настоява нацистите да бъдат смазани с невиждана досега огнева мощ. ОЩЕ: "Хамас": Израел унищожи историческа джамия в Северна Газа (СНИМКИ)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес