Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Волейболистка е най-красивата неомъжена жена в Асеновград (СНИМКИ)

25 юни 2019, 10:48 часа • 19983 прочитания

22-годишната Мария Попова бе избрана за най-красивата асеновградчанка. Тя стана победител в конкурса "Мис Асеновград 2019 г." сред още 10 други момичета. От седем години се занимава с мода. Бивша волейболистка е, а плановете й за бъдещето са да продължи с модната кариера.

"Нека всички асеновградчанки, които не се престрашиха да се включат в конкурса тази година, да го направят през следващата. Емоцията е страхотна. При всички момичета имаше притеснение, но чувството е страхотно и си заслужава. Трябва да се провеждат такива конкурси, за да може да се покаже красотата на българките", каза за Actualno.com победителката. Със спечелване на първото място Мария си осигури възможността да представи Асеновград на националния конкурс "Мис България 2019 г.".

Момичетата се представиха в три тура от състезанието - в еднакви тоалети, в бански костюм и в булчинска рокля.

Първа подгласничка на Мария Попова стана Таня Александрова, която е на 23 г. Тя завършва магистърската си степен за фармацевт и работи в аптека в Асеновград. Таня грабна сърцата и на присъстващите във фоайето на Градска библиотека "Паисий Хилендарски" в града. Така момичето бе удостоено с титлата "Лице на публиката".

Втората подгласничка е 18-годишната Цветислава Киркова, която ще продължи висшето си образование в специалност "Филмови науки" в Англия.

За трета подгласничка на победителката бе провъзгласена Радина Нейкова, на 18 г. Тя се занимава професионално със спортни танци и скоро й предстои държавно първенство.

Теодора Димитрова
Теодора Димитрова Отговорен редактор
Новините днес