Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Паскал Терзиев - кандидат на коалиция СДС–БСДП за кмет на Асеновград

13 септември 2019, 14:43 часа • 15101 прочитания

Още едно име бе обявено официално като кандидатура за местния вот. Паскал Терзиев е издигнат за кандидат-кмет от СДС-Асеновград на предстоящите избори. Той е и лидер на партията в града. Терзиев е настоящ общински съветник в местния парламент, а решението за кандидатурата му е взето снощи на заседание на структура на СДС в Асеновград. Той ще е лицето на коалиция СДС–БСДП (Българска социалдемократическа партия).

Пред медиите Паскал Терзиев посочи, че амбицията му е Асеновград да стане по-подреден. Той ще бъде и водачът на листата за общински съветници на партията в града. Терзиев обясни, че в списъка с кандидати за местния парламент ще участват много млади хора, но с опит администрацията и управлението. Паскал Терзиев бе кандидат за кмет на Асеновград и през 2015 г. Той участва в управлението на града и като общински съветник, трети мандат.

Това е третата обявена кандидатура в Асеновград със заявка за кметския стол и до момента няма обявено ни едно ново лице за кандидат-кмет на града, в сравнение с местните избори през 2015 г. Според запознати, се очаква и останалите структури да издигнат вече познати имена в битката за кмет на Асеновград.

Теодора Димитрова
Теодора Димитрова Отговорен редактор
Новините днес