Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Основно кръстовище в Асеновград се "гордее" с огромна дупка

12 септември 2016, 15:28 часа • 1338 прочитания

Огромна дупка зее от няколко седмици на главно кръстовище в Асеновград. За проблема сигнализираха читатели на Actualno.com.

„Препятствието“ се намира на главното кръстовище при светофара в квартал „Зъбчето“, непосредствено преди пешеходна пътека. През пътния възел ежедневно преминават не само леки автомобили, но и ТИР-ове.

Дупката е дълга близо 1,5 м и е широка около половин метър. Тя е следствие на ремонт на ВиК авария. Проблемът с повредената тръба беше отстранен, а ямата бе запълнена и няколко седмици вече чака да бъде асфалтирана. През това време пясъкът от нея се разнася из целия булевард от преминаващите през коли.

„Изпотрошихме си колите. Дупката стои незапълнена от почти месец. По два пъти се налага да минаваме от там и за да я заобиколим, трябва да караме в насрещното“, жалват се асеновградчани.

Този случай въобще не е единствен - непрекъснато граждани сигнализират за дупки по улиците на Асеновград. Хората съобщават за неравности в асфалта, пропаднали участъци и нарушена настилка.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес