Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Над 70 автомобила събра първата вечер на автокино в Асеновград

20 юли 2021, 15:11 часа • 3023 прочитания

Паркингът на хипермаркет в Асеновград се превърна в автокиносалон. В понеделник вечер мястото едва успя да побере желаещите да присъстват на първата прожекция от организираното от общината безплатно автокино в града. Автомобилите бяха над 70, а киноманиаците близо 150. Освен с колите си, имаше и хора, които бяха дошли пеша и останаха да гледат филма правостоящи.

Специален гост на фестивала е Александър Сано. Първият филм, който бе излъчен – „Диви и щастливи“ – предизвика позитивни реакции у зрителите. Лентата съдържа и комични, и екшън елементи и продължи повече от два часа. В края на прожекцията шофьорите на всички автомобили сигнализираха с клаксоните и фаровете си, че са останали доволни и приятно изненадани от реализацията на идеята.

Кинофестивалът продължава и тази вечер – 20.07.21 г. – с филма „Привличане“. Обявеният час за паркиране, след който зрителите могат да започнат да пристигат с автомобилите си, е 20:00 ч. Началото на прожекцията отново е от 21:00 ч., а мястото е същото - паркингът на хипермаркет, позициониран при входа на квартал "Запад".

Атанаска Маркова
Атанаска Маркова Отговорен редактор
Новините днес