Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

До ден изтича срокът за заявления за медицински сестри и фелдшери в Асеновград по проект

25 януари 2016, 13:02 часа • 2743 прочитания

Конкурс за медицински сестри и фелдшери обяви Община Асеновград. Подборът ще бъде извършен в изпълнение на дейностите по проект „Нови възможности за грижа”, съобщава кореспондентът на Actualno.com в града.

За целта Община Асеновград стартира процедура за кандидатстване на медицински специалисти и осигуряване на достъп до здравни услуги на потребители на услугата „Личен асистент”. Кандидатите трябва да са специалисти с професионална квалификация „Медицинска сестра” или „Медицински фелдшер”.

Срокът за приемане на заявления е в рамките на три работни дни. Конкурсът бе обявен в петък /22.01.16 г./, а последният ден за кандидатстване е утре, 26.01.16 г., включително.

Образецът на заявленията може да бъде изтеглен от интернет сайта на Община Асеновград. Подаването се извършва в службата „Домашен социален патронаж”, намиращ се на булевард „България” №25. Одобрените кандидати могат да бъдат назначени посредством трудов или граждански договор за месец февруари 2016 г.

Освен за медицински служители, вакантни длъжности бяха обявени и за военнослужещи. Документи се приемат в срок до 19.02.16 г. в офиса за военен отчет, намиращ се в стая №210 в сградата на Община Асеновград, както и на телефон 0331 631 44. Свободните позиции за военнослужещи са разпределни, както следва: за град Карлово - 140 броя; за Казанлък – 80 броя; за Стара Загора – 130 броя.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес