Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В запис сестрата на Тръмп го нарича "жесток" и "лъжец"

23 август 2020, 12:45 часа • 2023 прочитания

"Жесток" и "лъжец" - с тези думи Мериън Тръмп описва брат си - настоящия американски президент Доналд Тръмп, в запис направен от дъщеря й. 

Това е последният удар към президента, нанесен от един от най-близките му роднини.

Мериън Тръмп Бари осъжда брат си заради имиграционната му политика, след като с очите си вижда мексикански деца, отделени от родителите си на границата и изпратени в центрове за задържане.

"Всичко, което иска да направи, е да се хареса на електората си", каза тя в записа, получен от "The Washington Post". "Той няма принципи. Няма такива. Неговите постове в Туитър са лъжа, о, Боже мой", добавя Бари.

Записите са направени тайно от племенницата на президента Мери Тръмп, която миналия месец публикува мемоари за "токсичното семейство", от което произхожда.

По-малкият брат на президента Робърт, който почина миналата седмица, опита без успех да спре в съда издаването на книгата. В деня на излизането на мемоарите, която от Белия дом нарекоха „книга на лъжите” бяха продадени около 950 000 екземпляра.

Особено притеснително е твърдението на Бари, че Доналд Тръмп е използвал измама, за да стане студент: "Той влезе в Университета на Пенсилвания, защото намери човек, който да вземе изпитите вместо него", сподели сестрата на американския президент.

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес