Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тръмп за Мерил Стрийп: Тя е една от най-надценяваните актриси и е лакей на Клинтън

09 януари 2017, 15:15 часа • 3478 прочитания

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп нарече актрисата Мерил Стрийп „една от най-надценяваните актриси в Холивуд” в отговор на нейна реч против него по време на наградите „Златен глобус”. Той се изказа доста остро за нея в няколко пoредни поста в официалния си профил в Twitter.

„Мерил Стрийп, една от най-надценяваните актриси в Холивуд, не ме познава, но ме нападна снощи по време на „Златните глобуси”. Тя е лакей на Хилари Клинтън, който загуби много”, написа Тръмп.

На снощната церемония актрисата беше удостоена с почетната награда „Сесил Б. де Мил” за цялостен принос. Вместо да изкаже традиционните за такъв тип събитие благодарности, Стрийп нападна Тръмп с впечатляваща реч. Въпреки че така и не спомена конкретно име, всички разбраха кого критикува актрисата.

Според нея епизодът, в който милиардерът обиди репортер с увреждане на официално събитие, имитирайки лазене, е най-впечатляващото изпълнение на годината. „Това разби сърцето ми, когато го видях. Все още не мога да го повярвам, защото не беше филм. Беше реалният живот”, каза актрисата.

Последваха и оправдания от милиардера: „За стотен път: Никога не съм се „подигравал” на репортер с увреждане и никога няма да го направя. Просто му демонстрирах „лазене”, след като напълно промени историята на 16-годишно момче, за да ме изкара лош. Просто още нечестности от медиите”, написа Тръмп.

 

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес