Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Синът на Уил Смит Джейдън отваря ресторант за бездомници

17 май 2021, 10:17 часа • 7403 прочитания

Синът на известния актьор Уил Смит (52), певецът и актьор Джейдън Смит (22), планира да отвори ресторант в Лос Анджелис, където бездомните ще се хранят безплатно. Джейдън ще отвори ресторант, наречен "Обичам те", за да помогне за изхранване на нуждаещите се, а малкият Смит от две години ръководи и бизнес с камиони за храни "Обичам те", също за бездомни. Неговите камиони за храна обслужват бездомните в Лос Анджелис, а новият ресторант трябва да предложи по-постоянно решение в помощ на нуждаещите се.

„Бездомните трябва да получават безплатна храна. Но ако не сте бездомни, не само трябва да платите, но и повече, отколкото струва храната, и да платите за човека зад вас“, казва Джедън за начина на работа на новия ресторант.

Той излезе на музикалната сцена с песента „Never Say Never“, която записа с Джъстин Бийбър, а също така настъпи и на един от най-големите фестивали в света - "Коачела", в пустинята в Калифорния.

Израснал в семейството на известната двойка, според мнозина рапърът е станал доста съвестен и има идеи да се грижи за хората.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес