Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Духът на Уго Чавес броди из тунел на метро

31 октомври 2013, 12:36 часа • 30322 прочитания

Работници в тунел на метро виждали многократно да се появява и изчезва образът на бившия президент на Венецуела, заяви приемникът му Николас Мадуро, предаде БГНЕС.

На митинг в Каракас Мадуро показа снимка, за която твърди, че била направена от работниците в тунела: "Вижте тази фигура, лицето. Снимката е направена от работниците. Чавес е навсякъде".


Уго Чавес почина през март въпреки усилията на кубински лекари да спасят живота му.

Мадуро, който се ползваше с пълното доверие на Коменданте /така наричаха Чавес – бел. ред./ заяви през април по време на предизборната кампания, че бил видял превъплъщението на духа на Чавес в "малка птичка". След това по време на няколко от публичните си изяви настоящия президент пресъздаваше трелите на хвъркатото, за да напомня за присъствието на духа на Чавес. Критиците на Мадуро го взеха на подбив заради чуруликането му, но той не обърна внимание на хапливите забележки и призова венецуелците да бъдат "малките птички" на управляваното от него правителство.

Мадуро не спря до тук с виденията си. През юни заяви публично: "винаги, когато погледна планините край Каракас, виждам Чавес да се появява в тях".

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес