Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Асандж за слуховете: Памела Андерсън е красива и умна жена

15 февруари 2017, 19:14 часа • 2015 прочитания

Основателят на платформата „Уикилийск“ Джулиан Асандж смята, че актрисата Памела Андерсън е красива и има остър ум. Това заяви той в интервю за австралийското радиопредаване „The Kyle and Jackie O Show“.

Слуховете за връзка между двамата се задълбочиха, след като бившата спасителка на плажа беше засичана редица пъти да посещава Асандж в еквадорското посолство в Лондон, където той се укрива от 2012 г. насам.

Макар да отказа да потвърди, че има връзка с нея, австралиецът призна, че актрисата има редица привлекателни черти не само във външния си вид, но и в характера си. „Тя е привлекателна личност с привлекателна индивидуалност и остър ум. Тя изобщо не е идиот“, заяви той.

Асандж също така похвали Андерсън и за работата й в кампании в негова защита. Той се укрива в еквадорското посолство заради притеснения, че ще бъде екстрадиран в Швеция, където е търсен във връзка с обвинения в сексуално насилие. Според него от скандинавската страна лесно може да бъде изпратен и в САЩ, където го заплашва тежка присъда за разкриване на секретна информация на своя сайт, предаде БГНЕС.

„Не би трябвало Памела Андерсън да върши работата на австралийското правителство“, заяви Асандж, отправяйки критика към властите в родната си Австралия.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес