Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Американец поръча пици за 5 долара и остави бакшиш от 2000 долара (СНИМКА)

27 ноември 2021, 08:40 часа • 2179 прочитания

Служители на пекарна в американския град Белвю, щата Небраска, били шокирани, когато посетител направил поръчка за пет долара, но оставил бакшиш от $2000, съобщи агенция ЮПИ.

Престън Рат, служител в пекарната The Omaha Bakery, разказва, че клиент на име Никълъс е купил две големи пици. Фактурата за поръчката била пет долара. Мъжът платил и въвел в полето "бакшиш" две хиляди долара.

„Казах: „Това е грешка, оставихте твърде голям бакшиш“, а той отговори: „Ако не натиснете върху OK, аз ще отида зад гишето и сам ще го направя“, добавя Рат.

Снимки от акаунта са публикувани във фейсбук страницата на пекарната. Мишел Кайзер, собственик на The Omaha Bakery, коментира, че служителите на заведението ще си поделят бакшиша.

„Клиентът знаеше, че сега са трудни времена поради пандемията от COVID-19. Знаеше, че на хората им е трудно. Той беше забелязал, че служителите ни работят много, много усилено “, казва Кайзер.

Подобна новина беше съобщена и за ресторант в американския град Гейнсвил, щата Флорида, където клиент благодарил на персонала за тяхната работа и им оставил бакшиш от $10 000. Той поискал също така да разговаря с всички служители на заведението.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес