Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

SEE Solar 2012

28 март 2012, 08:14 часа • 2498 прочитания

SEE Solar - Международна изложба Соларна енергия за Югоизточна Европа

SEE Solar e единственото специализирано събитие в България, което ще представи най-нови фотоволтаични системи и съоръжения за соларна термия.
Профил: Соларни системи и технологии

Соларната индустрия навлиза в нов етап от развитието си и заема водещо място в световния енергиен микс. Според г-н Ingmar Wilhelm, президент на Европейската фотоволтаична асоциация (EPIA), намаляващите разходи, ниският въглероден отпечатък и новите технологии създават добър климат за фотоволтаичния бизнес.

Разрастването на изложбата за енергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕИ), интересът на фирмите от соларния сектор и активното им участие в нея ни провокира да организираме SEE Solar. Тя ще се проведе за първи път паралелно на форума за енергийна ефективност и възобновяема енергия.

SEE Solar  ще събере на едно място производители, инсталатори, инвеститори, проектанти и консултанти.

Мнения на участници от предишните издания на изложбата за ЕЕ и ВЕИ:

"България е един много интересен пазар, който е в началото на развитието на възобновяемата енергия. Събитието беше много успешно за нашата компания, а оказаното съдействие от страна на Виа Експо - на високо професионално ниво." Георг Финк, Gehrlicher Solar AG, Германия

"Изложбата отговори на нашите очаквания - впечатлени сме от големия брой изложители и посетители от България и от съседните страни." Ото Gazovic, Asemid Solar, Словакия

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес