Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"За Лудогорец е по-важно да напълни стадиона малко повече, защото картинката е жалка" (ВИДЕО)

27 септември 2024, 11:02 часа • 471 прочитания

Българският шампион Лудогорец стартира със загуба участието си в основната схема на втория по сила турнир на УЕФА - Лига Европа. "Орлите" отстъпиха на Славия Прага на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. Но не поражението, а липсата на пълни трибуни е по-големият проблем за Лудогорец, смята спортният редактор на Actualno Джем Юмеров.

Не загубите в Европа, а липсата на фенове е проблемът на Лудогорец

"Слабостите в защита на Лудогорец излязоха на преден план. Очаквах повече от Лудогорец - нямаше идея в играта им. Пьотровски много им липсва. Искрено се съмнявам, че ще продължат към финалите. Квадво Дуа не е същият, Пьотровски е контузен, на новите попълнения им е нужно време за адаптация", коментира Юмеров в "Студио Спорт" на Actualno.com.

Лудогорец

Лудогорец трудно ще стигне елиминациите в Лига Европа, но поне да напълни стадиона си

"По предварителни сметки на Лудогорец ще са необходими поне 9 точки да спечелят, за да се класират. Аз лично не виждам как ще успеят да вземат 9 точки", добави водещият на спортното студио Стефан Йорданов. А Джем добави: "За мен, без да се обижда никой, е по-важно малко повече да си напълнят стадиона в другите срещи, защото картинката беше жалка, ако трябва да бъдем честни."

Какво още коментираха спортните журналисти за Лудогорец, ЦСКА и Левски - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес