Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш с остър коментар за случващото се в Спартак Варна: Не толерирам такова поведение

27 септември 2024, 15:26 часа • 602 прочитания

По време на пресконференцията преди дербито с Черно море наставникът на ЦСКА Александър Томаш, коментира ситуацията в бившия си отбор Спартак Варна. По време на вчерашната тренировка на "соколите" около 50 привърженици на тима са нахлули на терена и са нападнали новия треньор Кирякос Георгиу. Те са ударяли гръка и са опитали да го съблекат. След инцидента заниманието веднага е било прекратено.

Томаш с коментар за случилото се с наследника му в Спартак Варна

Томаш е категоричен, че не толерира подобно поведение: "От човешка гледна точка не толерирам такова поведение, независимо кой е колегата. Там, където съм работил, желая само най-доброто на всеки собственик. Където съм си изкарвал парите…Работил съм чисто, отворено, с комуникация. Аз съм крив човек, защото отстоявам това, което мисля, че е правилно. Аргументирам се винаги. Това е по този въпрос."

Преди часове от "Блиц" разкриха, че полицията във Варна е арестувала двама души за атаката срещу Георгиу. Малко след ексцесиите между фенове на "соколите" и старши треньора, собственикът на Спартак Павлин Николов обяви, че спира финансирането на клуба заради тази неприятна случка. 

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес