Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Сираков благодари на Бойко Борисов месец преди изборите - и това е достатъчно като коментар" (ВИДЕО)

27 септември 2024, 11:29 часа • 390 прочитания

В рамките на няколко дни мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков на два пъти публично благодари на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. Благодарностите бяха във връзка с важно процесуално действие около стадион "Георги Аспарухов", което според Сираков е "нещо изключително важно в историята на Левски".

Агитира ли Наско Сираков феновете на Левски в полза на Бойко Борисов?

Благодарностите на Сираков към Борисов бяха приети остро от част от привържениците на клуба. Някои осъдиха действията на мажоритарния собственик, тъй като ги смятат за политизирани. Актуалната тема бе засегната и в спортното предаване на Actualno.com "Студио Спорт", озаглавено "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега, г-н Сираков?".

Наско Сираков и Бойко Борисов

Сираков благодари на Борисов месец преди изборите

"В момента, благодарение на играта на терена, цялата фенска маса се сплотява. Колкото до благодарностите към Бойко Борисов, само ще кажа, че те са един месец преди изборите. И мисля, че това е напълно достатъчно като коментар", заяви спортният редактор на Actualno Джем Юмеров, който следи изкъсо процесите в синия клуб.

Бойко Борисов бил направил нещо историческо за Левски

"Два пъти даже му благодари Наско Сираков. За 48 часа Бойко Борисов бил направил, цитирам, нещо историческо за Левски. Аз на мястото на Сираков бих си спестил подобни благодарности, за да не се поляризират и без това това маргинализираните "сини" фенове", добави още той.

Още коментари за процесите в Левски може да чуете във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес